Nye Maskiner

 

Nye Maskiner

 

Hos Dres forhandler vi et bredt udvalg af havebrugsmaskiner: Plæneklippere, robot-klippere, plænetraktorer, Zero Turn, motorsave, hækkeklippere, fræsere, buskryddere, trimmere og sneslynger.

 

Vores hovedmærke er Stiga. Derudover forhandler vi også Gudenaa, Zero Turn, Texas, AL-KO, MTD, Cub Cadet og Echo.

 

Alle vores nye maskiner leveres altid samlet, med påfyldt olie og benzin og omdrejninger justeret, klar til start.

Plæneklippere og -traktorer

Stiga

Info om Stiga: Herunder er et udvalg af Stiga maskiner, alle i den kendte Stiga kvalitet. Frontklipperne er produceret i Tranåsen i Sverige, mens de fleste andre maskiner er lavet i Italien.

 

Populær plæneklipper: Stiga Multiclip

Multiclip giver den flotteste, grønne plæne. Klipperne i STIGA Multiclip familien er de virkelige eksperter på én enkelt ting - Multiclip. Mens du klipper plænen, findeles græafklippet og lægges fint ned i plænens bund, hvor det hurtigt formulder og bliver til den mest naturlige gødning.

Og så er det også tidsbesparende - ingen opsamler, der skal tømmes og ingen ture til genbrugsstationen. Du får den flotteste, grønne græsplæne.

 

Info fra Dres: E'et i Multiclip 50 SE, Multiclip 50 SE Plus og Multiclip 50 SE Rental B står for 'Elstart'. Det gør disse maskiner særligt velegnede til ældre, da de er meget lette at starte.

Stiga Multiclip 50 SE Rental B

 

Andre maskiner

 

Dres har også plæneklippere med forhjulsfremdrift.

 

Craftsman havetraktorer

 

Zero Turn

 

Hvorfor Zero Turn? En Zero Turn er, som navnet antyder, en græsslåmaskine der har en venderadius på 0 cm. Den er meget kompakt og konstrueret til at klippe med høj fart, med stor effektivitet og godt resultat. To styrestænger erstatter pedaler og manøvrerer maskinen i alle retninger og hastigheder.

Med en Zero Turn klipper man mindst 25% hurtigere end med en havetraktor i samme størrelse.

 

 

Cub Cadet Zero Turn

Robotklippere

 

Med robotklipperen kan du slappe af, mens maskinen gør arbejdet!

 

Robotklipperen er den perfekte måde at klippe græs på, hvis du har en travl hverdag. Udover at du altid har en nyklippet græsplæne uden at skulle lave noget selv, så har du en sikker, lydsvag og ikke mindst miljøvenlig plæneklipning.

 

Stigas Robotklippere

Stigas Robotklippere kommer fra verdens største producent at robotklippere, Zucchetti, og selv om det er nyt for Stiga er det en velafprøvet og gennemtestet robot. Kan køre på ret så ujævne plæner. En super stabil robot der bare virker.

Stiga Autoclip 200-serien

200 serien er udviklet til at vedligeholde plæner med et areal på mellem 500 m2 og 200 m2, alt efter model.

 

Disse maskiner er til perfektionisten. Få den perfekte plæne uden at løfte en finger. En unik fordel ved Autoclip er den store batterikapacitet, der bevirker, at robotplæneklipperen kan køre i længere tid ad gangen uden behov for at køre tilbage til ladestationen. Du programmerer de daglige arbejdstider, og lader din Autoclip gå i gange med arbejdet. Du behøver ikke at ændre på dine vaner. Autoclip vil aldrig være i vejen, når du vil nyde din have. Samtidig er klipperesultatet uovertruffent med en Autoclip, der giver dig en perfekt grøn plæne. Du vil blive forbløffet over, hvor flot og grøn din plæne bliver, efter Autoclip har kørt i haven i blot et par måneder.

 

Vores mest populære Autoclip!

Stiga Autoclip 500-serien

Stiga Autoclip 520

500 serien repræsenterer et komplet program af fuldstændig automatiske klippere der arbejder om dagen såvel om natten, inden for et område begrænset af et kabel. Kablet kan fæstnes til overfladen eller nedgraves i op til 10 cm i dybden. Disse maskiner er udviklet til at vedligeholde plæner med et areal på op til 3000 m2. 500 serien kan klare mere end et område samtidig ved at opdele plænen med afgrænsningskablet.

Græsklipningen er programmerbar og kan sættes til den fineste klipning som på en golfbane. Når først maskinen er installeret og programmeret, styrer den selv klipning og genopladning. Når batteriet behøver at blive genopladet, følger robotten afgrænsningskablet og kører til ladestationen, hvor den automatisk bliver genopladet.

Når opladningen er fuldført, starter robotten igen med at klippe græs som den er programmeret til, helt uden forurening fra udstødning. Hvis strøm til- eller signal fra kablet ophører, stopper robotten omgående af sig selv.

Kædesave

Alle kædesave bliver opstartet og kontrolleret inden køb, enten af Dres selv, eller af vores erfarne mekaniker! Så går du en kædesav, der virker og er klar til brug...

Dres' butik - Kædesave

Stiga

Hos Dres har vi et stort udvalg af Stiga kædesave, både benzindrevne og elektriske.

Stiga kædesave Benzin
Stiga kædesave Elektrisk

 

Echo

Kædesave fra Japanske Echo er maskiner i topklasse. Med en kædesav fra Echo har du sav i mange år.

Echo motorsave er pålidelige og hårdføre arbejdspartnere. Designet tidssvarende og med tanke på sikkerhed, komfort og ikke mindst hårdførhed er Echo blandt eliten af motor og kædesave! Serien af motorsave og kædesave henvender sig til de professionelle samt avancerede forbrugere der bare vil have sikker kvalitet!

 

Nedenfor ses et lille udpluk af vores bedst sælgende Echo-modeller.

 

Echo CS 310 ES

Echo CS310 ES

Echo motorsav CS310 er en lille let håndterlig motorsav til den krævende hobby-bruger der laver under 10m3 brænde om året, eller til at fælde og beskære træer i den store villa og i sommerhuset.

 

 

Echo CS 420 ES

Echo CS 420 ES

CS420ES kædesav med 33cm sværd Er god all-round sav der klarer såvel fældning, som afgrening.

Effektfuld mellemklasse sav med kædestramning fra siden. ES-startsystem for let og ubesværet start.

En model der har været længe i programmet, en sav du kan stole trygt på.

 

Echo CS 450 ES

Echo CS 450 ES

Her har du vores bedst sælgende sav. Den er super hurtig, motoren kan køre hele 13500 omdr., hvilket giver en utrolig hurtig kædehastighed.

Med det korte sværd er den fantastisk at komme rundt med. Har man mange opgaver der kræver et længere sværd kan den let klare et 15" sværd, men jeg anbefaler at man tager det lille sværd da langt de fleste opgaver kan klares med 13"sværd og man kommer meget hurtigere rundt med det lidt kortere sværd og så ikke mindst, er det også sikrere at køre med et kortere sværd.

Kort sagt en fantastisk sav til den professionelle bruger.

 

Hækkeklippere

 

Hos Dres har vi både elektriske, batteri- og benzin-drevne hækkeklippere. Nedenfor ses et lille udvalg af vores hækkeklppere. Kom ind i butikken og se hvilken maskine der passer bedst til dig og din have.

 

Stiga

STIGA hækkeklippere har dobbeltsidet sværd, afvibrering samt dobbelte håndtag, der giver ergonomiske arbejdsstillinger.

 

Stiga SHP 60

Stiga SPH 60

Top sælger! En Stiga hækklipper bygget på med samme finesser som pro maskinerne men til meget billigere pris.

Benzindrevet hækkeklipper med sværd på 61 cm. 24,5 cc motor. Bageste håndtag kan justeres i fem forskellige positioner for maksimal komfort. Hærdet præcisionssværd med slebne tænder både på over og under kniv, samtidigt er spidsen af kniven slebet for bedre at kunne tage de halv tykke grene. Afvibreret med fejdre så man undgår rystelser og kan gå med maskinen længere uden at hænderne begynder at "summe". Kniv afstand mellem tænder på 28 mm.

Med denne benzin hækkeklipper arbejder du sikkert, hurtigt og effektivt.

 

Hitachi

Hitachi er bedre kendt som Tanaka.

 

Hitachi

Hitachi CH 62 EA

Benzindrevet hækkeklipper. Med quick-twist drejeligt håndtag. Kun 4,6 kg. Sværdlængde 620 mm. Meget let at starte.

 

Buskryddere og trimmere

 

Hos Dres har vi et bredt udvalg af trimmere og buskryddere. Nedenfor ses et lille udvalg af vores maskiner. Kom ind i butikken og se hvilken maskine der passer bedst til dig og din have.

 

Giv din have det sidste "touch"

Trimmere og buskryddere er det perfekte værktøj, så din have lige får det sidste "touch". De er alle godt afbalanceret og har en høj komfort, hvilket gør dem nemmere at arbejde med.

Stiga, SGT 600 (elektrisk)

SGT 600 Stiga el-trimmer

Stiga, SGT 2220 A (batteri)

SGT 2220 A Stiga batteri-trimmer
ST 28 J Stiga benzin-trimmer

Stiga, ST 28 J (benzin)

Echo, SRM 265ES (benzin)

Echo, SRM 222ES (benzin)

SRM 222ES Echo benzin-buskrydder
SRM 265ES Echo benzin-buskrydder

Dres' Plæneklipperservice | CVR: 16335681 | Esbjergvej 1 | 6600 Vejen | Tlf.: 75 36 26 23 | a-dres@mail.dk